Azure backup - Citrix Netscaler

Een werkende Azure backup oplossing voor Citrix NetScaler binnen één dag!

De afgelopen weken is de Citrix NetScaler oplossing volop in het nieuws geweest. Vanuit IT-Value hebben we vele klanten ondersteund bij de problemen die zich hebben voorgedaan.

Vandaag de dag biedt Azure geen mogelijkheden om Citrix VPX ADC appliances door middel van Azure Backup te herstellen tijdens kritieke situaties. De huidige Azure Marketplace oplossing geeft bij een herstelpoging met Azure backup een foutmelding (gebruikte virtuele harde schijf komt niet overeen met het gebruikte Marketplace image).

Dat moet toch anders kunnen?

Dat dachten wij ook, vandaar dat we een nieuwe methode hebben ontwikkeld waarmee een herstel kan worden uitgevoerd van een virtuele ADC VPX appliance in Azure.

Wat kunnen we hiermee realiseren?

  • Vervangen van de harde schijf van een bestaande virtuele ADC VPX appliance met een eerder gemaakte back-up;
  • Opbouwen van een nieuwe virtuele ADC VPX appliance met gebruik van een eerder gemaakte back-up.

Wat zijn de voordelen?

  • Kortere hersteltijden, dus snel weer operationeel;
  • De keuze om een bestaande virtuele appliance te herstellen, of een nieuwe in te richten op basis van een aanwezige back-up;
  • Fall-backmethode paraat waarmee je snel terug kunt gaan naar oorspronkelijke staat na het uitvoeren van een software-upgrade;
  • Implementatie binnen één dag.

Geïnteresseerd in deze oplossing?

Eén van onze Citrix NetScaler specialisten legt je graag uit wat onze oplossing is. Neem vrijblijvend contact op met één van onze collega’s voor meer informatie of bezoek onze contactpagina.

Meer journaal berichten

Ga naar de bovenkant