Coreline de Lange

Even voorstellen: Coreline de Lange, onze nieuwe accountmanager!

Coreline de Lange (27) woont met haar man en zoontje van 2,5 in het prachtige Dordrecht. Vanuit haar ruime ervaring om met klanten de behoefte in kaart te brengen, is zij in april gestart bij IT-Value als accountmanager. “Ik ga in contact met klanten om te kijken of er behoefte is aan inhuur op tijdelijke basis”.

Hoe ben je bij IT-Value terecht gekomen en waarom heb je voor IT-Value gekozen?

“Via een kennis ben ik in contact gekomen met Maurice. Ik heb twee onwijs leuke gesprekken gehad en er was gelijk een klik. Waarom ik voor IT-Value heb gekozen? Het persoonlijke, de sfeer en het gevoel wat ik bij de gesprekken had, vond ik erg fijn. Daarbij sloot het aan bij mijn kennis, ik was al bekend met Citrix, Ivanti, Microsoft en Liquit, dus het was voor mij een logische stap om in deze sector te blijven qua kennisgebieden.”

Wat ga je bij IT-Value doen?

“Ik ga binnen IT-Value bijdragen aan het vergroten van onze naamsbekendheid. Een stukje positieve reclame aan IT-Value met daarbij een stuk inhuur kunnen toevoegen op onze expertise gebieden zodat klanten ons ook weten te vinden voor inhuur vraagstukken.“

Hoe heb je de eerste weken ervaren?

“De start was natuurlijk door het Coronavirus anders dan normaal. Ik kreeg veel vragen van mijn naasten of het niet raar was om zo te starten. Maar ik merkte eigenlijk meteen al dat er heel veel moeite gedaan werd om alles zo normaal mogelijk te maken. Ik ben gewoon naar kantoor gegaan, met 1,5 afstand natuurlijk en heb met alle collega’s een kennismaking via Teams gehad. Dit was erg leuk! Ik ben warm ontvangen door alle collega’s. De gemoedelijke sfeer bij IT-Value overheerst. “

Heb je al successen geboekt?

“Ik heb al meerdere leuke dingen mogen oppakken. Zo heb ik één van onze collega’s ingezet bij een organisatie in Nijmegen, hij gaat aan de slag met Azure, Intune en Office365. Ik heb al meerdere aanvragen gehad van klanten, onder andere een exchange beheerder. En ik heb met onze Citrix specialist Jeroen ten Have een kennissessie gehad met een potentiele klant. Veel verschillende werkzaamheden dus!”

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

“Het contact met verschillende mensen en de korte lijnen intern. Het samen gevoel heerst heel erg, je komt samen tot resultaten. Ik kan niet wachten om weer lekker de weg op te gaan en met klanten af te spreken!”

Wat doe je buiten je werk?

“Ik vind eigenlijk veel dingen leuk: fotograferen, fietsen, hardlopen. Naar het strand of naar het bos. Met vriendinnen afspreken, drankje doen. Vooral genieten!

Meer journaal berichten

Ga naar de bovenkant