Perfomance issues Citrix Office 365

Heeft u ook performance issues met Citrix en Office 365?

Diverse klanten bellen ons graag voor advies over de performance van hun Cirtix en Office 365 omgeving. IT-Value helpt onze klanten hier graag verder mee.

Diverse klanten bellen ons graag voor advies over vraagstukken die op dat moment spelen. IT-Value helpt onze klanten hier graag verder mee.

Perfomance issues Citrix Office 365

Citrix en Office 365

Zo hebben wij onze consultants diverse malen ingezet om onze klanten te helpen bij het gebruik van Office 365 in combinatie met Citrix XenApp en/of XenDesktop. Een veel voorkomend vraagstuk is dat klanten erg veel moeite hebben om deze combinatie te realiseren zonder de performance van Outlook in negatieve zin te beïnvloeden.

In veel gevallen gaat dit om een SBC-omgeving waarop profile redirection wordt toegepast. Profile redirection zorgt ervoor dat er SMB-connecties worden opengezet richting een fileshare. Bij veel klanten staat Outlook zo ingesteld dat er gebruik wordt gemaakt van OST-caching. Hierdoor kunnen deze connecties zeer hoog oplopen, waardoor de performance ernstig verslechtert.

IT-Value heeft deze klanten naar tevredenheid geholpen door het inzetten van software die deze connecties tot een minimum reduceert.

Daag ons uit!

Heeft u ook problemen met Office 365 gecombineerd met profile redirection? Of een vergelijkbaar probleem? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en maak gebruik van ons aanbod om kosteloos te sparren met onze beheerders, (cloud) consultants en architecten via sparren@it-value.nl of 085-0185569.

Meer journaal berichten

‘IT-Value? Die zijn zeer ervaren in de zorgbranche’, Chris Kunkeler, informatiemanager stichting Laurens

Wij gebruikten HelloID voor de autorisatie en authenticatie van user accounts. Door gebrek aan onze eigen beheercapaciteit werkte het eigenlijk niet goed genoeg.  En dat was het moment dat ik naar IT-Value werd verwezen.’ Dat zegt Chris Kunkeler, informatiemanager bij stichting Laurens.

Ga naar de bovenkant