Klanten aan het woord, het delen van praktijkervaringen, de open interactie én de kennisdeling met elkaar over hetzelfde vakgebied werden erg gewaardeerd tijdens de inspiratiesessie op 7 maart jl. bij van der Valk in Apeldoorn.  

Liquit en de bijbehorende portalen

Een aantal klanten van IT-Value kwam hier bijeen om vanuit allerlei invalshoeken te luisteren naar presentaties en praktijkcasussen over Liquit, de bijbehorende portalen en de toegevoegde waarde ervan. Duidelijk werd dat Liquit niet alleen onderscheidend is, maar ook een uiterst krachtige oplossing. Deze keer waren er professionals vanuit ziekenhuizen (cure) en zorgorganisaties (care) aanwezig. Dat was een bewuste keuze, om professionals vanuit deze zorgbranches bij elkaar uit te nodigen. Tijdens de vorige sessie kozen we voor de gemeentemarkt en ook daar werden onderling mooie praktijkcasussen uitgewisseld. Dat was ook deze keer het geval, want of men nu in een care of cure-omgeving actief is, men heeft grosso modo allemaal te maken met dezelfde uitdagingen.  

De invulling van A tot Z

Tijdens de sessie vertelde onze collega Elza de Haan aansprekend over de moderne werkplek, waarbij ze onder meer stilstond bij hoe we dit als IT-Value vormgeven. Vervolgens vertelde onze Cloud Consultant Michael van Kleeff, vanuit een meer technische invalshoek, over de opbouw van Liquit door gebruik te maken van een duidelijke demo. Bij een juiste, slimme toepassing (en daar helpen wij mee!) is Liquit een zinvol provisioning instrument binnen de Microsoft-suite. Tot slot deelde Remco Harmsen, teamleider bij Riwis Zorg & Welzijn, via een interessante presentatie waarom zij voor Liquit en het portaal gekozen hebben. Het verhaal van Remco vormde een prachtige brug tussen de theorie die collega Elza deelde en de technische input van collega Michael. Remco’s verhaal maakte de eerder gegeven voorbeelden tastbaar en concreet. Er werd door de aanwezigen heel positief gereageerd op het herkenbare verhaal van deze ervaren collega IT-professional uit de zorgpraktijk. Dat waarderen we enorm, want wij kunnen als partner van Liquit immers enthousiast onze ervaringen delen, het kan nooit op tegen een tevreden klant die vanuit de praktijk vertelt hoe een en ander in werkelijkheid reilt en zeilt. Zo stonden ze bij Riwis voor behoorlijk wat uitdagingen die voor veel zorg gerelateerde organisaties realiteit zijn. Bovendien brengt de ene oplossing weer een volgend vraagstuk met zich mee waar dan ook weer een beslissing over genomen moet worden. IT-Value heeft inmiddels tientallen keren laten zien binnen het gestelde tijdspad en het gestelde budget de inrichting van een moderne werkplek (en daarmee een uiterst stabiele omgeving) te kunnen faciliteren.  

Sluit je ook aan na de zomer?

Na de zomer organiseren we wederom een dergelijke sessie. Dat zal ergens in september zijn. Een verschil met deze sessie is dat we niet alleen onze eigen klanten, maar ook andere relaties de kans willen geven om zich aan te sluiten.  

Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je volledig op de hoogte

Meer berichten

Ga naar de bovenkant