Elza motor

Medewerker aan het woord Elza de Haan

Wil je net als Elza werken bij de leukste IT-familie van Nederland? Deze keer in Medewerker aan het woord: Elza de Haan. Elza is 5 jaar bij ons werkzaam. Zij is bij ons begonnen als Project Manager maar inmiddels doorgegroeid tot Business Consultant, omdat bij de adviserende rol haar interesse ligt.

Deze keer in Medewerker aan het woord: Elza de Haan. Elza is 5 jaar bij ons werkzaam. Zij is bij ons begonnen als Project Manager maar inmiddels doorgegroeid tot Business Consultant, omdat bij de adviserende rol haar interesse ligt. Ook is Elza de team captain van Succesvol Veranderen; één van onze diensten. Hierbij begeleidt zij collega’s en zorgt voor de innovatie van diensten en producten. Naast het werk rijdt Elza graag motor, is ze in haar tuin te vinden of wandelt ze met haar honden.

Hoe ziet een dag van Elza eruit?

Elza werkt voor verschillende klanten tegelijkertijd. Vaak zijn dit adviestrajecten waarbij zij klanten begeleidt bij bijvoorbeeld het vernieuwen van de IT-werkplek, het kiezen van een nieuwe IT-partner, of het schrijven van een Business Case. De rode draad is klanten helpen bij het maken van goede keuzes. “Juist doordat ik met verschillende klanten tegelijkertijd bezig ben, kan ik een goed advies geven, omdat ik verschillen en overeenkomsten tussen de klanten waarneem”. Elza is een echte duizendpoot en is in te zetten in de verschillende takken van de IT waarbij ze focust op de brug naar de business.

Het leukste is

“Het leuke aan mijn werk vind ik de IT en de business met elkaar te verbinden. Daarbij probeer ik beide talen te spreken. Als ik dan de reactie van niet-IT’ers krijg dat ze het ook begrijpen, vind ik dat een heel mooi compliment. Als beide partijen begrijpen wat ik zeg, heb ik mijn doel bereikt. Dan kunnen we gezamenlijk een mooie oplossing realiseren.”

Waarom IT-Value?

De reden voor mensen om bij IT-Value te komen werken is maar wat duidelijk voor Elza: “IT-Value is een relatief klein bedrijf, daardoor krijgen de medewerkers veel verantwoordelijkheid. Daarbij krijgen zij veel vrijheid zich te ontwikkelen in datgene ze graag willen”. Ook heeft IT-Value kwaliteit hoog in het vaandel staan, dat past erg goed bij de werkwijze van Elza en de Business Consultant in het algemeen.

Wil jij ook de sfeer proeven in een bedrijf met korte lijnen, “familiegevoel” en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op om een keer vrijblijvend een kop koffie te drinken.

Meer journaal berichten

‘IT-Value? Die zijn zeer ervaren in de zorgbranche’, Chris Kunkeler, informatiemanager stichting Laurens

Wij gebruikten HelloID voor de autorisatie en authenticatie van user accounts. Door gebrek aan onze eigen beheercapaciteit werkte het eigenlijk niet goed genoeg.  En dat was het moment dat ik naar IT-Value werd verwezen.’ Dat zegt Chris Kunkeler, informatiemanager bij stichting Laurens.

Ga naar de bovenkant