Modern werken

Succes in 2022? Maak de (volgende) stap naar Modern Werken

Succes in 2022? Heb aandacht voor de moderne werkplek, moderne infra én modern beheer. Lees het blog dat je helpt om ook in 2022 de juiste keuze op IT-gebied voor jouw organisatie te maken.

We delen graag onze filosofie over IT, ook gericht op 2022. Over hoe we door inzet van onze kennis en ervaring helpen het werk door de dag heen gemakkelijker te maken. Zodat er meer tijd is voor datgene waar het écht om draait: het uitvoeren van je kernactiviteiten. Tevens vertellen wij je graag over het inrichten en onderhouden van een regiemodel zodat je altijd regie hebt over je externe partners en gebruikers.

Deskundig en onafhankelijk: als het maar modern is

IT-Value is een deskundig en onafhankelijk bedrijf dat bedrijven en (overheids)instellingen adviseert bij het maken van de juiste (strategische) keuzes op het gebied van IT. Daarnaast zijn we sterk in het onderhouden én realiseren van de gekozen oplossing. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een moderne werkplek, modern beheer of moderne infrastructuur. Samen kijken we naar het heden én de stip op de horizon. Vervolgens bedenken we de juiste route om daar te komen. Alles met als doel het werk gemakkelijker te maken en het werkplezier te verhogen. Samengevat houdt dit volgens onze filosofie het volgende in:

  • Moderne werkplek: op een flexibele manier bij de informatie komen die op dat moment nodig is en de middelen om samen te werken.
  • Modern beheer: repeterende beheertaken automatiseren en gebruikers meer zelf laten doen, zodat er ruimte komt voor regie en innovatie.
  • Moderne infrastructuur: een flexibel ingerichte infrastructuur als dienst met een daarbij passend applicatielandschap, zonder zorgen over de onderliggende componenten.

Van KIJKEN, naar DENKEN, DOEN en WERKEN

Zakendoen met IT-Value betekent áltijd een kennismaking met onze unieke werkwijze. Onze aanpak onderscheidt zich door de eenvoud en is, juist door deze praktische maar tegelijkertijd strategische aanpak, zeer effectief en te gebruiken in iedere situatie. Maar, geloof ons zeker niet op ons woord. Lees de klantverhalen van hen die je voorgingen op onze website.

Tot slot

Samengevat versterken wij je project- en beheerorganisatie op verschillende gebieden:

  • KIJKEN: bepalen van de rode stip.
  • DENKEN: leggen van het fundament.
  • DOEN: bouwen en migreren.
  • WERKEN: beheren en het innoveren.

Wil je er meer over weten en 2022 écht goed beginnen? Neem dan even contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Enorm trots op ons fantastische team

‘Al met al is het een mooi jaar geweest waarin we met elkaar trots mogen zijn op de resultaten die we behaald hebben. Daarnaast hebben wij ook de kans gekregen om goed werkgeverschap te laten zien. En tot slot hebben we opnieuw ervaren hoe anders we het, mede dankzij ons fantastische team, doen ten opzichte van veel andere bedrijven. We proberen onze klanten zoveel mogelijk in de spiegel te laten kijken en ze te helpen met het maken van de juiste strategische keuzes. Van traditioneel naar modern zou je kortweg kunnen zeggen. Daarnaast hebben we verschillende nieuwe collega’s aangenomen, allemaal uit het eigen netwerk én natuurlijk is er weer ruimte voor diverse stagiaires. Ook zij stellen zich de komende maanden via onze blogs voor. Ik zeg: op naar een geweldig 2022!’

Ik bedank iedereen voor de warme en gedreven samenwerking en kijk uit naar een mooi 2022. Fijne dagen gewenst, namens het hele team van IT-Value.

Meer journaal berichten

Ga naar de bovenkant