Transitie - ICT Infrastructuur

Transitie naar een nieuwe infrastructuur

IT-Value is anders dan anderen in hun vakgebied omdat ze dit project tot een goed einde hebben gebracht, terwijl dat van zo veel factoren afhankelijk was.

Pro Persona is een aanbieder van specialistische GGZ, voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen. We hebben alle specialismen in huis. Basis GGZ wordt aangeboden vanuit Indigo, een franchise-organisatie met landelijke dekking.

IT-Value heeft bij ons de harmonisatie van onze infrastructuur gedaan; in een periode van een jaar van vier deelinfrastructuren één infrastructuur gemaakt. Wat me opviel, is dat ik altijd een gevoel van ondersteuning, van partnership heb gehad. Ze gaven goede en tijdige informatie over de risico’s in het project, hadden alle benodigde kennis van zaken over de specifieke technische invalshoeken die zo’n project kenmerkt. Ze hebben het projectmanagement – en er zijn veel interne en externe mensen bij betrokken – op een goede manier georganiseerd en ook gedurende dit traject steeds op een goede manier gerapporteerd.

We snapten elkaar, dat is misschien nog wel de krachtigste omschrijving. IT-Value is anders dan anderen op hun vakgebied omdat ze dit project tot een goed einde hebben gebracht, terwijl dat van zo veel factoren afhankelijk was. Je kunt het technisch wel goed doen, als je het op de andere fronten niet goed doet, loopt het alsnog mis.

Meer klantverhalen

Ga naar de bovenkant