Elver

‘Werken in de zorg staat vandaag de dag bijna synoniem voor werken met ICT’, Irma Harmelink, bestuurder bij Elver

‘We hebben IT-Value benaderd om ons te ondersteunen in de aansturing van de ICT binnen onze organisatie. Dit met als doel om de tijd dat we op zoek waren naar een nieuwe ICT-manager te overbruggen. Bovendien was er wel wat werk aan de winkel en dat gegeven konden we meteen meepikken.’ Aan het woord is Irma Harmelink, bestuurder bij Elver, een organisatie die zich richt op ondersteuningvanmensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en andere samenwerkingspartners.

ICT is onmisbaar voor de zorg

‘Werken in de zorg staat vandaag de dag bijna synoniem voor werken met ICT. Daarom konden (en wilden!) we niet wachten tot we een nieuwe collega in dienst genomen hadden. De deskundigheid van IT-Value was meer dan welkom. Ze hebben ons geholpen in zowel de aansturing van het team, als bij de projecten die op dat moment gaande waren, het complete IT-landschap dus. Op die manier bleef alles draaiend en konden de afdelingen verder met hun werk. Inmiddels hebben we een nieuwe ICT-manager mogen verwelkomen en dat geeft rust. Want hoe tevreden we ook zijn over IT-Value, het is prettig om niet meer afhankelijk te zijn van een externe partij. Tegelijkertijd kan ik zeggen dat de samenwerking met Thijs Kleemans, die als interim ICT-manager vanuit IT-Value bij ons was, heel natuurlijk en plezierig aanvoelde. Alsof het een eigen collega was.’

Van de basis naar de top

‘Thijs heeft eerst een analyse gemaakt, waarbij gekeken is naar waar we op dat moment stonden. Vervolgens is gekeken naar wat we wilden bereiken en welke prioriteiten we het beste konden stellen. Denk dan bijvoorbeeld aan het moderniseren van onze werkplekken en aan de infrastructuur en de stabiliteit van de draadloze verbindingen. Dat zijn zaken die al snel concreet zijn aangepakt. Verder speelde Thijs en zijn team een belangrijke rol in het versterken van ons opdrachtgeverschap richting onze leveranciers. We zijn, dankzij tips en advies vanuit IT-Value, in staat om duidelijker aan te geven wat we verwachten van een partnerschap. Zo lukt het ons bijvoorbeeld om nog beter te beschrijven welke resultaten we voor ogen hebben. Dat maakt de samenwerkingen die we nieuw aangaan of vanuit oudsher onderhouden nog succesvoller. Voor alle betrokken partijen.’

Goede geluiden uit de markt over IT-Value

‘We kwamen bij IT-Value uit omdat we vanuit een naburige organisatie goede geluiden hoorden over het bedrijf. Het grootste voordeel dat deze samenwerking heeft gebracht is dat je écht expertise in huis haalt omdat ze precies weten waar ze mee bezig zijn. Het helpt ons tot op de dag van vandaag om beter over de spreekwoordelijke schutting heen te kunnen kijken. Want om dat zinvol te doen heb je uiteindelijk ook de expertise nodig om goed te kijken. Je weet immers niet wat je niet weet. En dat kennispeil is inmiddels nog verder verdiept’, vervolgt Irma.

Afspraak was afspraak

‘Ik was heel tevreden over het contact met Thijs: we konden alles bespreken, ook als er kritische kanttekeningen waren. Hij kwam zijn afspraken na en we konden sparren op een open manier. Voor mij horen woorden als betrouwbaar, plezier en deskundig absoluut bij deze samenwerking die ik anderen van hárte kan aanbevelen’, besluit Irma.

Ook aan de slag met je ICT? En dan samen met een ICT-partner die veel ervaring in de zorg heeft? Neem contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Meer klantverhalen

Ga naar de bovenkant