AvePoint

Maakt u gebruik van een M365 omgeving en heeft u ook het gevoel dat u de grip op gevoelige data verloren bent? Willen jullie als organisatie weer grip krijgen op deze belangrijke data en dit gestructureerd aanpakken? Dan biedt AvePoint alle oplossingen die u zoekt!

AvePoint is een uniek platform dat goed past bij onze Microsoft tenzij strategie. AvePoint concurreert namelijk niet met Microsoft maar is een hele waardevolle aanvulling. Het platform biedt namelijk oplossingen waar Microsoft op dit moment (nog) geen product voor heeft. AvePoint is enorm flexibel doordat wij modulair hun diensten af kunnen nemen en deze kan beheren vanuit een one stop shop!

De ontwikkelingen in deze markt volgen elkaar in hoog tempo op en iedereen geniet momenteel van de moderne werkplek met al haar voordelen. Zo kunnen we ten aller tijden bij onze data, de beschikbaarheid is hoger. Microsoft Teams biedt zelfs mogelijkheden om eenvoudig samen te werken met externen. Maar welke risico’s vormt dit voor data lekken of ransomware aanvallen? En als er dan verlies van data is door een van deze scenario’s, wist u dan dat Microsoft de M365 omgeving niet voorziet van zo een uitbreide Cloud Backup oplossing? AvePoint ontzorgt organisaties op dit gebied en zorgt ervoor dat de gewenste Recovery Point Objective (RTO) en Recovery Time Objective (RPO) behaald worden.

Met AvePoint Insights zijn wij in staat al deze risico’s in kaart te brengen en met AvePoint Policies alles weer op de rit te krijgen. Daardoor kunnen organisaties zich weer focussen op innovatie en verdere uitbreiding van hun IT-landschap waar wij u uiteraard met onze overige producten graag mee van dienst zijn!

AvePoint Invested Partner

IT-Value heeft samen met AvePoint hard gewerkt aan de Invested Partner status. Wij nemen onze diensten namelijk erg serieus en willen onze klanten optimaal bedienen met de tools die wij namens AvePoint aan mogen bieden. IT-Value en AvePoint zullen er ten aller tijden op toezien dat de producten in hun kracht worden weggezet en de projecten hieromheen succesvol afgerond worden. Iedereen is in staat om te klikken en producten te installeren maar de consultancy van IT-Value gaat verder dan dat. Wij willen tevreden klanten en blije gezichten waardoor AvePoint de schijnwerpers krijgt die het verdient en nog belangrijker de klant alle functionaliteiten optimaal en naar tevredenheid gebruikt.

IT-Value heeft maandelijks onderhoud met de Partner Manager en is regelmatig op exclusieve events van AvePoint te vinden zoals het Partner Technical Advisory Council (PTAC). Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten die in sommige gevallen onder embargo gedeeld worden met ons. Deze informatie kunnen wij weer gebruiken om nog beter vooruit te denken en de stip op de horizon te bepalen met onze klanten. IT-Value onderscheidt zich tevens als partner doordat wij als enige partner in Nederland het product Cloud Governance in mogen en kunnen richten. Dit soms zelfs namens AvePoint Nederland. Ook blijven we innoveren en zelf diensten rondom de producten verzinnen om zo niet 1 uit duizenden te zijn maar een unieke aanpak te hanteren die meerdere malen succesvol is gebleken.

Wij hebben vertrouwen in onze partners, klanten en personeel. Alleen zo kunnen wij ons goed voorbereiden op de toekomst en kunnen we samenwerken met vertrouwen!

AvePoint Invested Partner

Waarom AvePoint?

  • Microsoft tenzij strategie
  • Jouw data veilig en altijd beschikbaar
Migreer, beheer en bescherm met AvePoint

Op zoek naar een betrouwbare AvePoint partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze AvePoint gerelateerde berichten