AvePoint: jouw partner in databeheer en beveiliging 

In een Microsoft 365omgeving kan het soms lastig zijn om de controle te behouden over gevoelige data. Als organisatie wil (en moet!) je echter grip krijgen op deze belangrijke informatie en dit ook nog eens op een gestructureerde manier aanpakken. AvePoint biedt hiervoor de ideale oplossingen, want het is een uniek platform dat bovendien naadloos aansluit bij onze Microsoft tenzij strategie. 

AvePoint als dé aanvulling op je Microsoft 365-omgeving 

In plaats van de concurrentie met Microsoft op te zoeken, vult AvePoint hun aanbod juist aan met waardevolle oplossingen die op dit moment nog niet door Microsoft worden geboden. Dit maakt AvePoint buitengewoon flexibel, aangezien we hun diensten modulair kunnen afnemen en centraal kunnen beheren. 

De ontwikkelingen in deze markt volgen elkaar in hoog tempo op 

Iedereen profiteert momenteel van de voordelen van de moderne werkplek. We hebben te allen tijde toegang tot onze data en de beschikbaarheid is aanzienlijk hoger. En Microsoft Teams biedt volop mogelijkheden om eenvoudig samen te werken met externen. Maar welke risico’s brengt dit met zich mee op het gebied van datalekken of ransomware aanvallen? En wist je dat Microsoft 365omgeving geen uitgebreide cloud backup oplossing biedt? AvePoint ontzorgt organisaties op dit gebied en zorgt ervoor dat de gewenste Recovery Point Objective (RTO) en Recovery Time Objective (RPO) worden behaald. 

AvePoint Insights brengt al deze risico’s in kaart brengt 

Met AvePoint Policies leiden we alles in goede banen. Hierdoor kunnen organisaties zich weer focussen op innovatie en verdere uitbreiding van hun IT-landschap, waarbij wij hen graag met onze overige producten van dienst zijn! 

Partnerschap: samen sterk voor jouw succes 

Als Invested Partner van AvePoint heeft IT-Value nauw samengewerkt aan het opbouwen van deze status. We nemen onze dienstverlening uiterst serieus en willen onze klanten optimaal bedienen met de tools die wij namens AvePoint aanbieden. IT-Value en AvePoint zorgen er zo goed mogelijk voor dat de producten optimaal worden ingezet en de projecten succesvol worden afgerond. Onze consultancy gaat verder dan alleen het installeren van producten. Wij streven naar tevreden klanten en glimlachende gezichten, zodat AvePoint de erkenning krijgt die het verdient en, nog belangrijker, de klant álle relevante functionaliteiten optimaal en naar tevredenheid benut. 

IT-Value is AvePoint Invested Partner 

We zijn vaak aanwezig bij exclusieve events van AvePoint, zoals het Partner Technical Advisory Council (PTAC). Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten, soms zelfs nog voordat ze openbaar worden gedeeld. Deze informatie gebruiken wij om nog beter vooruit te denken en de stip op de horizon te bepalen samen met onze klanten. Bovendien onderscheiden we ons als enige partner in Nederland die het product Cloud Governance kan implementeren, soms zelfs namens AvePoint Nederland. We blijven innoveren en bedenken zelfs nieuwe diensten rondom de producten om een unieke aanpak te bieden die keer op keer succesvol is gebleken. 

Wij hebben vertrouwen in onze partners, klanten en personeel 

Alleen zo kunnen wij ons goed voorbereiden op de toekomst en met vertrouwen samenwerken! 

Meer weten over de mogelijkheden van AvePoint? Neem contact met ons op.

AvePoint Invested Partner

Waarom AvePoint?

  • Microsoft tenzij strategie
  • Jouw data veilig en altijd beschikbaar
Migreer, beheer en bescherm met AvePoint

Op zoek naar een betrouwbare AvePoint partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze AvePoint gerelateerde berichten