Citrix: virtualisatie, netwerktechnologie en cloud computing

Citrix specialiseert zich in virtualisatie, netwerktechnologie en cloud computing. Met een uitgebreid scala aan producten en oplossingen, waaronder Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix ADC en Citrix Cloud, stelt Citrix bedrijven in staat om hun IT-infrastructuur te optimaliseren, beveiligen en virtualiseren. Het resultaat? Een verhoogde flexibiliteit, productiviteit en veiligheid voor organisaties die gebruik maken van Citrix-oplossingen. 

Citrix bedient breed publiek 

Een van de sterke punten van Citrix is het uitgebreide partnernetwerk, waardoor het bedrijf nauw kan samenwerken met andere organisaties om haar oplossingen aan een nog breder publiek aan te bieden. Bovendien biedt Citrix ondersteuning aan klanten bij de implementatie en het gebruik van hun oplossingen, waardoor zij optimaal kunnen profiteren van de voordelen die Citrix te bieden heeft. 

IT-Value: Silver Citrix Solution Advisor

Als Silver Citrix Solution Advisor heeft IT-Value al meer dan 12,5 jaar een nauwe samenwerking met Citrix. Wij hebben ruime expertise opgebouwd in diverse competenties, waaronder Virtual Apps and Desktops, Workspace en Gateway Services.  

IT-Value draagt Citrix Specialiststatus voor Virtualization

Bovendien dragen wij met trots de Specialiststatus voor Virtualization, waarmee wij laten zien dat wij uitblinken in deze specifieke discipline. Wij zijn er trots op om onze klanten te voorzien van hoogwaardige Citrix-oplossingen en blijven ons inzetten voor de verdere groei en ontwikkeling van deze samenwerking. 

Silver Citrix Solution Advisor

Waarom Citrix?

  • Flexibiliteit vergroten
  • Productiviteit verhogen
  • Veilige organisatie
Met Citrix één digitaal werkplekplatform om veilig hybride werken mogelijk te maken

Op zoek naar een betrouwbare Citrix partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Citrix gerelateerde berichten