Ivanti: optimaliseer jouw IT-omgeving 

Ivanti is een vooraanstaand internationaal softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in IT-service management (ITSM), IT-asset management (ITAM) en beveiligingssoftwareoplossingen. De uitgebreide reeks producten en diensten van Ivanti helpt organisaties bij het beheren en beveiligen van hun IT-assets, het automatiseren van IT-processen én het verbeteren van de algehele IT-servicedelivery. Je kunt je voorstellen dat we trots zijn op ons partnerschap met hen.

Efficiënter en effectiever IT-beheer 

Met Ivanti’s innovatieve oplossingen kunnen organisaties hun IT-processen efficiënter en effectiever beheren, wat resulteert in kostenbesparingen, verbeterde IT-servicedelivery en een verhoogde beveiliging van IT-assets. Dit draagt bij aan een grotere flexibiliteit, productiviteit en betrouwbaarheid van een organisatie. 

Ivanti’s uitgebreide aanbod 

Naast ITSM en ITAM biedt Ivanti ook andere waardevolle producten en diensten, zoals endpoint management en software distributie. Deze tools bieden een geïntegreerd platform voor het beheren en leveren van alle IT-assets en -diensten van een organisatie.

Ivanti Identity Partner EMEA 

e afgelopen jaren heeft IT-Value aanzienlijk geïnvesteerd in het vergaren van diepgaande kennis over de producten van Ivanti. Dit heeft geleid tot het ontvangen van prestigieuze onderscheidingen, waaronder de Ivanti EMEA Consultancy Partner of the Year award en de Identity Partner of the Year award. IT-Value heeft de eer om de Ivanti Identity Partner voor heel EMEA (Europe, Middle-East, and Africa) te zijn. Hierdoor kunnen we vrijwel elke repetitieve taak of elk proces automatiseren, waardoor organisaties nog meer waarde halen uit hun Ivanti-oplossingen. 

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Ivanti Identity Partner EMEA

Waarom Ivanti?

  • Automatiseren tenzij
  • Versterkte beveiliging
  • Verhoogde zichtbaarheid en controle
  • Schaalbaarheid
Maak uw werkplek overal mogelijk met Ivanti

Op zoek naar een betrouwbare Ivanti partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Ivanti gerelateerde berichten