Ivanti

Ivanti is een multinationale softwarebedrijf gespecialiseerd in IT service management (ITSM), IT asset management (ITAM) en beveiligingssoftware oplossingen. Ivanti heeft een groot aanbod van producten en diensten die organisaties helpen bij het beheren en beveiligen van hun IT-assets, het automatiseren van IT-processen en het verbeteren van hun algehele IT-servicedelivery.

Met Ivanti’s oplossingen kunnen organisaties hun IT-processen efficiënter en effectiever beheren, waardoor ze kosten kunnen besparen, hun IT-servicedelivery kunnen verbeteren en hun IT-assets beter kunnen beveiligen. Dit kan bijdragen aan een grotere flexibiliteit, productiviteit en betrouwbaarheid van een organisatie.

Ivanti biedt ook een aantal andere producten en diensten, zoals endpoint management en software distributie, die een gecentraliseerde platform bieden voor het beheren en leveren van alle IT-assets en -diensten van een organisatie..

Ivanti Identity Partner EMEA

De afgelopen jaren heeft IT-Value veel geïnvesteerd in het opdoen van kennis van de Ivanti productenlijn. Dit heeft enkele jaren geleden geleid tot het behalen van de Ivanti EMEA Consultancy Partner of the Year award en vervolgens de Identity Partner of the Year award. IT-Value is de Ivanti Identity Partner voor heel EMEA (Europe, Middle- East and Africa) en wij kunnen zo goed als elke repetitieve taak of ieder proces automatiseren.

Ivanti Identity Partner EMEA

Waarom Ivanti?

  • Automatiseren tenzij
  • Versterkte beveiliging
  • Verhoogde zichtbaarheid en controle
  • Schaalbaarheid
Maak uw werkplek overal mogelijk met Ivanti

Op zoek naar een betrouwbare Ivanti partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Ivanti gerelateerde berichten