Liquit

Zorgt een complexe IT omgeving bij jouw medewerkers ook voor onnodige obstakels? Wil jij processen en de werkplek meer bedrijfsgericht en efficiënter op elkaar afstemmen? Maak dan gebruik van Liquit.

Liquit Workspace is een digitaal platform dat de levering en beheer van applicaties op zich neemt, zonder de complexiteit van handmatige bewerkingen en meerdere tools, ongeacht de toepassing, het platform of het apparaat van de eindgebruiker. Zo kun je waardevolle interne middelen vrij maken en kan de IT afdeling zich concentreren op meer strategische IT-activiteiten met toegevoegde waarde.

Gezien het snel veranderende technologielandschap van vandaag en de verschillende nieuwe apparaten die op de werkplek zijn ontstaan, kan het erg uitdagend zijn om IT-systemen goed in lijn te houden met de bedrijfsstrategie- en doelen. Om nog maar te zwijgen van de steeds hogere verwachtingen van eindgebruikers, de uitdagingen die shadow-IT en eigen worden van IT binnen organisaties de afgelopen jaren hebben veroorzaakt.

Met behulp van het geavanceerde softwareplatform Liquit Workspace, zijn wij in staat om deze veranderingen en uitdagingen in goede banen te leiden.

Liquit stelt IT-teams in staat om alle complexiteit van het starten van applicaties voor de eindgebruiker weg te nemen, door gebruik te maken van de meest geschikte technologie om een applicatie te starten die op dat moment beschikbaar is, op de context die op dat moment van toepassing is. Tegelijkertijd verzorgt het alle andere benodigde services door die mee te nemen in het proces, gebruikmakend van single sign-on (SSO).

Liquit is het enige toegangspunt tot alle IT-Resources voor de eindgebruiker. Op deze manier kan de eindgebruiker zich focussen op zijn/haar werk, zonder na te hoeven denken over alle technologie daarachter.

Liquit Strategic Partner

Met IT-Value als strategische partner bouwt Liquit voort op het Liquit Value Partner-niveau en biedt deze vorm een nauwere, meer strategische relatie. Liquit Strategische partners hebben een uitstekende positie verworven in het partner netwerk van Liquit en worden erkend voor hun uitstekende staat van dienst, zowel technisch als commercieel. Liquit Strategische partners krijgen onder andere vroegtijdig toegang tot nieuwe producten en wegenkaarten. Overigens heeft IT-Value in 2019 de “Newcomer of the Year award” mogen ontvangen, en in 2020 hebben wij de “Partner Project of the Year award” behaald!

Liquit-Strategic-Partner
Liquit Strategic Partner

Waarom Liquit?

  • Inzetbaar voor migraties
  • Lightweight tool, kleine footprint op zowel endpoint als server belasting
  • Unieke Smart-Icon technologie
  • Simpel
  • Details over de uitrol/startup, managed Liquit buiten het zicht
  • Context gebaseerde inhoud
  • Single sign-on
  • Volledige integratie in third-party omgevingen
  • Compatibel met zowel legacy als moderne applicaties
Naar een hoger niveau van je moderne werkplek met Liquit

Op zoek naar een betrouwbare Liquit partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Liquit gerelateerde klantverhalen

Met Liquit naar de ultieme digitale werkplek