Liquit: vereenvoudiging van jouw IT-uitdagingen 

Ervaar je ook onnodige obstakels in jouw complexe IT-omgeving? Wil je processen en de werkplek beter afstemmen op je bedrijfsdoelen? Dan is Liquit de oplossing voor jou. 

Liquit Workspace: een digitaal platform 

Met Liquit Workspace heb je een digitaal platform tot je beschikking dat de levering en het beheer van applicaties op zich neemt, zonder de complexiteit van handmatige handelingen en meerdere tools. Dit geldt ongeacht de toepassing, het platform of het apparaat van de eindgebruiker. Hierdoor kun je waardevolle interne middelen vrijmaken en kan de IT-afdeling zich richten op meer strategische activiteiten met toegevoegde waarde. 

Uitdagingen in het moderne technologielandschap

In het snel veranderende technologielandschap van vandaag, met diverse nieuwe apparaten op de werkplek, is het een uitdaging om IT-systemen goed in lijn te houden met de bedrijfsstrategie en doelstellingen. Dit wordt nog gecompliceerder door de steeds hogere verwachtingen van eindgebruikers en de uitdagingen die de complexiteit van IT binnen organisaties met zich meebrengt. 

Liquit Workspace: soepele beheersing van veranderingen 

Met het geavanceerde softwareplatform Liquit Workspace kunnen wij deze veranderingen en uitdagingen soepel voor je beheren. 

Ontzorging van IT-teams 

Liquit stelt IT-teams in staat om de complexiteit van het starten van applicaties voor de eindgebruiker weg te nemen. Dit wordt gedaan door de meest geschikte technologie te gebruiken om een applicatie te starten die op dat moment beschikbaar is, passend bij de context van dat moment. Tegelijkertijd worden alle andere benodigde services verzorgd, gebruikmakend van single sign-on (SSO). 

Eén toegangspunt tot alle IT-resources 

Liquit is het enige toegangspunt tot alle IT-resources voor de eindgebruiker. Hierdoor kan de eindgebruiker zich volledig richten op zijn/haar werk, zonder zich zorgen te hoeven maken over de technologie die erachter zit. Ongeacht vanaf welke locatie er gewerkt wordt, thuis, op kantoor óf elders.  

Liquit: een strategisch partnerschap met IT-Value 

Liquit: een strategisch partnerschap met IT-Value 

Als strategische partner van Liquit bouwt IT-Value voort op het Liquit Value Partner-niveau, wat resulteert in een nauwere, meer strategische relatie. Liquit strategische partners hebben een prominente positie verworven in het partner netwerk van Liquit en worden erkend voor hun uitmuntende staat van dienst, zowel op technisch als op commercieel vlak. De strategische partners van Liquit hebben onder andere vroegtijdig toegang tot nieuwe producten en wegenkaarten.  

In 2019 ontving IT-Value de Newcomer of the Year award, gevolgd door de Partner Project of the Year award in 2020! 

Meer weten over wat Liquit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Liquit-Strategic-Partner
Liquit Strategic Partner

Waarom Liquit?

  • Inzetbaar voor migraties
  • Lightweight tool, kleine footprint op zowel endpoint als server belasting
  • Unieke Smart-Icon technologie
  • Simpel
  • Details over de uitrol/startup, managed Liquit buiten het zicht
  • Context gebaseerde inhoud
  • Single sign-on
  • Volledige integratie in third-party omgevingen
  • Compatibel met zowel legacy als moderne applicaties
Naar een hoger niveau van je moderne werkplek met Liquit

Op zoek naar een betrouwbare Liquit partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Liquit gerelateerde klantverhalen

Met Liquit naar de ultieme digitale werkplek