Onze Microsoft expertise: transformeer je bedrijf met IT-Value 

Als een van ’s werelds grootste softwarebedrijven staat Microsoft bekend om haar uitgebreide aanbod van producten en diensten. Van besturingssystemen tot productiviteitsoftware en cloud computing, Microsoft heeft een essentiële rol gespeeld in de digitale transformatie van talloze organisaties wereldwijd. En speelt dat nog elk dag opnieuw.

Een Microsoft Gold Partner die met je meegroeit 

Bij IT-Value hebben we de afgelopen jaren niet alleen kennis opgedaan, maar een diepgaande expertise ontwikkeld op het gebied van Microsoft-oplossingen. Of het nu gaat om de implementatie, optimalisatie of het onderhoud van Microsoft toepassingen, zowel on-premise als in de cloud, wij hebben bewezen dat we de juiste partner zijn voor organisaties die hiermee aan de slag willen. 

Onze specialiteiten omvatten onder andere: 

Windows 10/11 in samenwerking met Autopilot: een naadloze integratie die zorgt voor een soepele uitrol en beheer van besturingssystemen. 

Windows Virtual Desktop: een geavanceerde oplossing voor virtuele desktopinfrastructuur die flexibiliteit en schaalbaarheid biedt. 

System Center Configuration Manager: krachtige software voor het effectief beheren van je IT-infrastructuur. 

Intune (MDM/MAM): een alles-in-één oplossing voor het beheren van mobiele apparaten en apps. 

Security (MFA, ATP, ATA, Defender): geavanceerde beveiligingsoplossingen om je organisatie te beschermen tegen bedreigingen. 

Messaging (Exchange): robuuste communicatie-oplossingen die naadloze samenwerking bevorderen. 

Teams, Office 365, Azure: productiviteitsoplossingen en cloudservices die je bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen. 

Governance: het implementeren van effectief beheer en naleving van beleid om je IT-omgeving in lijn te houden met je bedrijfsdoelstellingen. 

Jouw groei is onze missie 

Bij IT-Value gaan we verder dan alleen het leveren van oplossingen. We zijn toegewijd aan jouw groei en succes. Ons team van experts staat klaar om je organisatie te begeleiden naar een toekomst waarin technologie een drijvende kracht achter je succes is én blijft! 

Vertrouw op ons als je Microsoft Gold Partner om je digitale reis te begeleiden.

amen zullen we je IT-infrastructuur optimaliseren en aanpassen aan de behoeften van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om het volledige potentieel van Microsoft-technologie voor jouw bedrijf te benutten. 

Aan de slag of meer informatie? Neem contact met ons op.  

Microsoft gold partner

Waarom Microsoft?

  • Integratie en compatibiliteit tussen verschillende Microsoft-producten
  • Jouw data veilig en altijd beschikbaar
  • Geavanceerde cloudservices met Microsoft Azure
Wat kan Microsoft voor jou betekenen?

Op zoek naar een betrouwbare Microsoft partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Microsoft gerelateerde berichten