Tools4ever: Identity & Access Management (IAM) Experts

Tools4ever, een vooraanstaand Nederlands softwarebedrijf, is gespecialiseerd in het creëren van gebruiksvriendelijke, efficiënte en veilige Identity & Access Management (IAM) oplossingen. IAM, ook bekend als identiteits- en toegangsbeheer, omvat praktijken en technologieën die organisaties helpen bij het beheren en beveiligen van de toegang tot hun systemen, middelen en gegevens. 

Modern en veilig cloud-gebaseerd IAM-platform: HelloID 

Met meer dan twintig jaar aan kennis en ervaring heeft Tools4ever deze expertise omgezet in een modern en veilig cloud-gebaseerd IAM-platform genaamd HelloID. HelloID bestaat uit drie modules die flexibel kunnen worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de behoeften op het gebied van gebruikers-, autorisatie- en toegangsbeheer. 

De drie modules van HelloID: 

Provisioning: hiermee wordt geautomatiseerd beheer van gebruikersaccounts en op rollen gebaseerd autorisatiebeheer mogelijk gemaakt via koppelingen tussen bron- en doelsystemen. Identity lifecycle processen (in-, door- en uitstroom) worden snel en foutloos uitgevoerd. 

 Service Automation: deze module biedt selfservice en gedelegeerde formulieren voor wijzigingen die niet op basis van een bronsysteem kunnen worden uitgevoerd. Verzoeken worden op uniforme en geautomatiseerde wijze afgehandeld zonder tussenkomst van een IT-servicedesk. 

Access Management: hiermee wordt veilige en eenvoudige toegang tot applicaties en gegevens mogelijk gemaakt met behulp van één set inloggegevens, optionele meervoudige authenticatie en conform vooraf bepaalde en voorwaardelijke toegangsregels. 

Tools4ever wordt gebruikt door meer dan 700 organisaties

De software van Tools4ever wordt gebruikt door meer dan 700 organisaties in Nederland, waaronder overheidsinstanties, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen, zakelijke dienstverleners en industriële bedrijven. Het bedrijf investeert aanzienlijk in het certificeren en evalueren van zijn oplossingen.

Tools4ever is Microsoft Gold Partner

Tools4ever is een Microsoft Gold Partner en is gecertificeerd volgens OpenID en ISO 27001. Daarnaast ondergaat de software meerdere keren per jaar audits door beveiligingsexperts van Deloitte om ervoor te zorgen dat de beveiliging op het hoogste niveau wordt gehandhaafd

IT-Value & Tools4Ever: samen sterk in IAM 

De afgelopen jaren heeft IT-Value aanzienlijk geïnvesteerd in het opdoen van kennis op het gebied van in dienst treden, doorstroom en uitdiensttreding (IDU) processen. We maken hierbij gebruik van de cloudgebaseerde oplossing van Tools4ever: HelloID (Provisioning, Service Automation en Access Management). Met name op de eerste twee kennisgebieden werken we nauw samen met Tools4ever sales en professional services. Voor alle drie de kennisgebieden zijn we volledig gecertificeerd. 

Een succesvol IAM-project is alleen mogelijk met goede samenwerking en afstemming tussen de eindklant, Tools4ever en IT-Value. Wij zijn er trots op om met Tools4ever samen te werken en organisaties te helpen hun IAM-processen te optimaliseren en te beveiligen. Samen staan we sterker in IAM en kunnen we je digitale omgeving naar nieuwe hoogten tillen.  

Ook aan de slag of mee weten? Neem contact met ons op. 

Implementatie partner

Waarom Tools4Ever?

  • Marktleider op het gebied van Identity & Access Management
  • Toegang beheren
  • Verminderen van menselijke fouten
  • Cloud oplossing
Sneller, veiliger en eenvoudiger werken met de (cloud) software van Tools4Ever

Op zoek naar een betrouwbare Tools4Ever partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Tools4ever gerelateerde klantverhalen