Tools4Ever

Het Nederlandse softwarebedrijf Tools4ever is gespecialiseerd in het realiseren van gebruiksvriendelijke, efficiënte en veilige Identity & Access Management (IAM) oplossingen. IAM – ook bekend als identiteits- en toegangsbeheer – omvat praktijken en technologieën die organisaties helpen bij het beheren en beveiligen van de toegang tot hun systemen, middelen en gegevens.

Tools4ever heeft meer dan twintig jaar aan kennis en ervaring vertaald in een modern en veilig cloud-gebaseerd IAM-platform: HelloID. HelloID bestaat uit drie modules die afhankelijk van de behoefte aan gebruikers-, autorisatie- en toegangsbeheer flexibel kunnen worden in- of uitgeschakeld:
1. Provisioning: Geautomatiseerd beheer van gebruikersaccounts en op rollen gebaseerd autorisatiebeheer via koppelingen tussen bron- en doelsystemen. Op basis van de identity lifecycle processen (in-, door- en uitstroom) worden wijzigingen snel en foutloos uitgevoerd.
2. Service Automation: Selfservice en gedelegeerde formulieren voor wijzigingen die niet op basis van een bronsysteem kunnen worden uitgevoerd. Verzoeken worden op uniforme en geautomatiseerde wijze en zonder tussenkomst van een IT-servicedesk afgehandeld.
3. Access Management: Veilige en eenvoudige toegang tot applicaties en gegevens met behulp van één set login gegevens, optionele meervoudige authenticatie en volgens vooraf bepaalde en voorwaardelijke toegangsregels.

De software van Tools4ever wordt gebruikt door meer dan 700 organisaties in Nederland, waaronder overheidsinstanties, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen, zakelijke dienstverleners en industriële bedrijven. Het bedrijf investeert veel in het certificeren en evalueren van zijn oplossingen. Tools4ever is een Microsoft Gold Partner en is OpenID en ISO 27001 gecertificeerd. Bovendien wordt de software meerdere keren per jaar geaudit door beveiligingsexperts van Deloitte om ervoor te zorgen dat de beveiliging van het hoogste niveau is.

IT-Value & Tools4Ever

De afgelopen jaren heeft IT-Value veel geïnvesteerd in het opdoen van kennis rondom in dienst, doorstroom en uitdienst processen (IDU). Hierbij maken we gebruik van de cloud-based oplossing van Tools4ever: HelloID (Provisioning, ServiceAutomation en Access Management). Met name op de eerste twee kennisgebieden werken we nauw samen met Tools4ever sales en professional services. Voor alle drie de kennisgebieden zijn we volledig gecertificeerd. Een succesvol IAM project is alleen mogelijk in goede samenwerking en afstemming met de eindklant, Tools4ever en IT-Value.

Implementatie partner

Waarom Tools4Ever?

  • Marktleider op het gebied van Identity & Access Management
  • Toegang beheren
  • Verminderen van menselijke fouten
  • Cloud oplossing
Sneller, veiliger en eenvoudiger werken met de (cloud) software van Tools4Ever

Op zoek naar een betrouwbare Tools4Ever partner? Wij helpen je graag verder!

Lees hier onze Tools4Ever gerelateerde klantverhalen