Werken bij2023-05-19T11:01:00+00:00

Leuk dat je interesse toont in IT-Value

Wij zijn trots op onze collega’s die ervoor gekozen hebben om bij ons te gaan werken. Wij willen ons team blijven versterken en zoeken op dit moment naar de onderstaande profielen.

vacatures IT Value

Waarin maken wij het verschil?

Wij zijn uniek, net zoals jij dat bent. De groei en mooie projecten van IT-Value zijn te danken aan de drive om door vakmanschap en ambitie fantastische resultaten te boeken. Steeds weer die stap extra te zetten om ons zelf uit te dagen. Te zeggen wat we doen, en te doen wat we zeggen. Met aandacht voor elkaar want samen werken betekend ook samen ontspannen! Onze vrijdagmiddagborrrel, zomerbarbeque, bedrijfsuitjes en familiedagen dragen daaraan bij en hebben voor vele mooie en hilarische momenten gezorgd in de afgelopen jaren.

Waarom wil je bij ons werken?

We vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om écht bij te dragen aan ons streven om de beste in ons vakgebied te zijn. Eigen initiatief geeft energie en wat is er mooier dan dat te kunnen delen met klanten en collega’s? Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Professionals die durven te vertrouwen op de combinatie van hun eigen kunnen en succes. We zijn veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Bij ons word je een deel van IT-Value. Lees hier wat onze collega’s Manon, Jony en Danny zeggen!

1.

Werken met gave klanten en uitdagende opdrachten

We werken met mooie producten bij topklanten. Dat houdt dus in dat jij ook de mogelijkheid krijgt om al je kennis, ervaring, inzichten en talenten voor een toonaangevende doelgroep in te zetten.

2.

Volop ruimte om je te ontwikkelen

Het is belangrijk om te kunnen groeien als professional in je vakgebied. Razendsnelle technologische ontwikkelingen vinden plaats in een wereld waar verandering een constante factor is geworden. Wil je je kennis, je skills en je inzichten verder upgraden en samenwerken met de beste experts? Dan bieden we je daarvoor álle denkbare ruimte.

3.

Informele sfeer – familie

Je kent je collega’s persoonlijk, ervaart de sfeer en aanpak van een kleine groep vakmensen binnen een ongedwongen cultuur. We zijn direct en eerlijk tegen elkaar, jezelf kunnen zijn maakt deel uit van onze cultuur.

4.

Eigen inbreng

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief, jij bent immers de specialist die dagelijks met klanten en collega’s voor oplossingen zorgt en daardoor goed eigen afwegingen en keuzes kunt maken.

5.

Samenwerken

Doen we door zo concreet mogelijk te zijn, en dat lukt ook door de korte lijnen en rechtstreekse manier van communiceren. Samenwerken betekent voor ons het beste uit jezelf halen, maar ook het beste uit elkaar. Dat lukt natuurlijk alleen in een sfeer van vrijheid en vertrouwen, voor ons is dat de basis voor succes.

6.

Ontspanning

Met aandacht voor elkaar want samen werken betekent ook samen ontspannen! Onze vrijdagmiddagborrel, zomerbarbecue, bedrijfsuitjes en familiedagen dragen daar aan bij en hebben voor vele mooie en hilarische momenten gezorgd in de afgelopen jaren.

Onze vacatures

Ga naar de bovenkant