Zaken doe je met een specialist

IT-Value staat al jaren bekend als de kennispartij op diverse gebieden. Klanten, vendoren en collega IT-partners weten inmiddels de weg naar ons te vinden naar percelen waarin wij specialist zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan identity, automation, security, back-up, governance, uniforme toegang tot data en portaal gebaseerd werken. Deze ontwikkeling past hélemaal in het beeld van de IT Xperience Monitor 2022, het jaarlijkse onderzoek van Giarte. Uit het onderzoek blijkt dat grote IT-dienstverleners die over een breed terrein activiteiten ontplooien, gemiddeld laag in klanttevredenheid scoren. Het zijn juist de kleine, gespecialiseerde bedrijven die gewaardeerd worden.

Identity & Access Management

Data Management & Governance

Portalen met werkplek functionaliteiten

Moderne werkplek

Robotisering - ICT

IT-Value & Partners

Focusteams voor strategische partnerships

Als kennishuis moet je uiteraard investeren in het partnership met de belangrijkste vendoren. Enerzijds door parate kennis in huis te hebben en te certificeren en anderzijds door continu de (nieuwste) producten te integreren in het producten- en dienstenaanbod.

IT-Value gaat daarin een stap verder door focusteams op te zetten voor de belangrijkste vendoren waarbij onze relaties altijd zakendoen met een vast team van specialisten bestaande uit sales, (business) consultancy en beheer.