Back-up

Back-up: de standaard retentieperiode van 60 dagen is niet toereikend

Bescherm jouw data en ga snel verder na gegevensverlies met een cloud back-up oplossing. Verzeker jezelf voor herstel na calamiteiten met corrupte bestanden, of scenario’s met veel gegevensverlies. Een cloud-naar-cloud back-up is de enige manier om dit op te lossen. Of het nu gaat om een gebruikersfout, een storing of een ransomware aanval—je hebt een aanvullende back-up nodig! IT-Value biedt een cloud-to-cloud back-updienst waarmee geselecteerde data apart wordt geback-upt, waarmee het herstel van data in geval van een noodsituatie wel mogelijk is, ook buiten de standaard Microsoft retentieperiode van slechts 60 dagen! Onze back-up oplossing verzorgd niet alleen de continuïteit van uw omgeving. Er zit tevens een mechanisme in die detecteert op Potentiële Ransomware aanvallen & Ongewone activiteiten.

Danny Werdler
Danny Werdler
Cloud consultant
  • Specialist in Cloud Backup
  • Adviseur voor organisaties

Staat je oplossing er niet bij of wil je meer weten over onze back-up oplossing? Neem dan contact met ons op.

Herkent u deze vergissing ook?

Wij horen vaak dat relaties gebruik maken van “de standaard Microsoft backup”, maar in veel gevallen voldoet deze backup niet voor het doel dat de organisatie voor ogen heeft. Hieronder een kort overzicht van de verschillen.

Microsoft Cloud standaard Alternatieve oplossingen
Maximale retentie is 93 dagen Maximale retentie instelbaar
Backup alleen van collecties, niet van losse bestanden Backup ook van losse bestanden wat makkelijker is voor de restore
Maximaal aantal versies is 500 Maximaal aantal versies is instelbaar
Geen dag/week/maand/jaar schema Schema’s zelf in te stellen
  Ook toepasbaar bij corrupte bestanden (hack/ransomware)
Hierom voeg je AvePoint back-up toe aan Microsoft

Lees meer over Back-up